Kupi jednim klikom 0 0.00

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
100 Plastične Žlice, Seti Pribor Za Jednokratnu Upotrebu, Seti Zabavu Kašiku Supu Koristiti 105% Ured Restoran Biorazgradive Eko Pojedinačno Umotana Set Prijateljski Alternativa Elegantan Pribor Piknik

100 Plastične Žlice, Seti Pribor Za Jednokratnu Upotrebu, Seti Zabavu Kašiku Supu Koristiti 105% Ured Restoran

KM 58.20
 

U trgovini
Roba

Bosanski grad pribor za jelo nema deformacija, bez mrlje, ne deformacija, i teksture. Bosanski grad dužina nož je 17 CM, i težinu od 100 komada je 360 G; dužina viljušku je 16 CM, i težinu od 100 komada je 360 G; dužina kašiku je 14.5 CM, i težinu od 100 komada je 360 G. Bosanski grad može se koristiti za Božić, Valentinovo, Proljeće Festival, Otac je Dan, Dan majki, Učitelj je Dan, za Novu Godinu Dana, Tanabata, noć Veštica, Uskrs, Nacionalni Dan, Dan Djece, Žena je Dan i razne zabavu večere. Bosanski grad stil je gušća, različitih boja može biti odabrani, i razne stil može biti odgovara i korišteno od sebe, koji se mogu smanjiti za čišćenje i ostale operacije. Bosanski grad ergonomske arc dizajn, gladak i rundu.Boja : green, crni, roze, blue Specification : Nezavisni pakovanje 50/torbu*2 Material : paper Applicable predmet : general Style : pastoral Due da različite mjerenje alat pucnjave opremu, greške dozvoljeno, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod.

Karakteristike proizvoda

Independent packaging 50/bag*2 :
Material:
paper
Applicable object:
general
Style:
pastoral
Due to the different measurement tools of the shooting equipment, errors are allowed, please refer to the actual product. :

Srodni proizvodi